KONSEPTOINTI & KÄSIKIRJOITUS

VIDEOTUOTANNOT

ÄÄNITUOTANNOT & ÄÄNISUUNNITTELU

Käsikirjoitukset, luovat videokonseptit, branded content -kokonaisuudet, some- ja vaikuttajakokonaisuudet. 

Esisuunnittelu, casting, ohjaus, kuvaus, valaisu ja jälkityöt.

Äänitys, äänisuunnittelu ja äänen jälkityöt.

Toteutamme luovia videokonsepteja B2C ja B2B markkinointiin sekä käsikirjoitamme jo luotuja konsepteja.

 

Konseptoinnin ja käsikirjoitusten lopputuotteina voi olla esimerkiksi branded content videosarjat, ketterät sosiaalisen median videot tai vaikuttajavetoiset videotuotannot.

Tuotamme kaikenkokoisia videotuotantoja kaikkiin eri formaatteihin ja kanaviin.

 

Tuotamme esimerkiksi mainosvideoita, brändivideoita ja somevideoita sekä TV-ohjelmia.

Äänisuunnittelua täyspitkistä elokuvista konserttitaltiointeihin ja tilan äänisuunnitteluun.

 

Olemme olleet mukana luomassa radiomainosten, podcastien, elokuvien ja draamojen äänimaailmaa. 

Joskus konsepti syntyy tarpeesta, toisinaan se syntyy ideasta. Uskomme, että ajattelemalla ja harjoittelemalla luovuutta synnytämme entistä parempia konsepteja. Siksi teemme Hallalla jatkuvasti proaktiivista konseptointia, jotta luovuus voisi kukkia.

VALOKUVAUS

Mainoskuvaus, somekuvaus, tuotekuvaus ja henkilökuvaus. 

Kuvaukset voidaan toteuttaa eri lokaatioissa asiakkaiden toiveiden mukaan tai Hallan omalla studiolla.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja oivaltava kuva voi puhutella monelta kantilta. Joskus tämä yksinkertaisempi ratkaisu riittää viestimään yrityksesi brändiä tehokkaasti. 

 

Hyvällä suunnittelulla ja riittävällä esituotannolla pystymme huomioimaan asiakkaan jakelukanavat sekä niiden tuomat erityispiirteet. Tämä on erittäin oleellista, jotta sisältö, kohderyhmät ja kanavakohtaiset seikat saadaan yhteiseen sointuun

Tuotettava sisältö suunnitellaan aina kontekstissa, joka määrittää sitä miten, missä ja millä keinoin sisältöä tullaan luomaan.

_DSC4114.jpg

RINKI

ANIMAATIO,

VFX & 3D

Piirrosanimaatiot, motion capture, 2- ja 3D animointi ja erikoistehosteet. 

Animaatiot ovat yleistyneet videotuotannoissa ja hyvästä syystä. Niiden avulla voidaan kertoa kokonaisia tarinoita tai tuoda esiin informaatiota selkeästi ja persoonallisella tavalla. Usein, varsinkin informatiivisissa animaatioissa, yksinkertaisuus on äärimmäistä hienostuneisuutta, joskus taas äärimmäisyydet ovat yksinkertaisesti hienoja.

Uskottavasti toteutettuna jälkikäteen lisätyt elementit, alustat tai maailmat toimivat katseenvangitsijoina ja vahvana muistijälkenä katsotusta. Tässä kontekstissa vain mielikuvitus on rajana.

 

 

 

ANIMAATIO

SHOWREEL

 

 

 

Audiovisuaalisessa kokonaisuudessa näkyvien asioiden uskottavuuteen ja niistä syntyviin tunnelatauksiin vaikuttaa hyvin paljon visuaalisen kerronnan lisäksi se, mitä kohtauksen aikana kuulemme. 

Äänisuunnittelu on usein onnistunut silloin, kun sitä ei huomaa. Tällöin äänellä vaikutetaan nimenomaan ihmisen alitajuntaan. Toisaalta yhtä usein äänisuunnittelu saattaa olla koko tuotannon perusta, jolloin katsojan huomio kiinnittyy nimenomaan äänimaailmaan, jota kuvallinen kerronta tukee.

SOSIAALINEN MEDIA

Olemme luoneet useita sosiaalisen median tuotantoja vuosien varrella. Ymmärrämme SoMe-alustojen erityispiirteitä tarinankerronnan ja formaattien näkökulmasta.

lumene.png

ACADEMIC WORK

JÄMÄHDITKÖ?

  • Facebook
  • Vimeo
  • Instagram
  • LinkedIn
© 2020