RINKI

Asiakas / Yhteistyökumppani

Sijainti

Vuosi

Jakelukanavat

Rinki / Drum

Helsinki

2021

Radio, sosiaalinen media, verkkosivut ja TV. 

tausta & brief

Viestintätoimisto Drum pyysi Hallaa toteuttamaan Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:lle kuluttajakampanjan video-, kuva- ja äänikokonaisuudet. Loimme visuaalisen ja äänellisen maailman Drumin luoman kattokonseptin pohjalta. 

Tavoitteena oli luoda aikaa kestävä, samaistuttava ja informatiivinen mutta ei liian vakava kampanjakokonaisuus, joka vaikuttaa monikanavaisesti sekä korostaa, että kierrätys kuuluu kaikille.

"Halla tarttui projektiin innokkaasti, antaen tärkeän panoksen suunnittelun alkuvaiheessa. Tuotantoyhtiön rooli korostuu, kun paperilla olevaa tarinallista konseptia aletaan rakentamaan konkreettiseksi kokonaisuudeksi."

Drum / Yhteistyökumppani

_DSC4050-Edit.jpg

"Kuvauspäivät oli suunniteltu ja aikataulutettu erinomaisesti, jolloin saatiin ketterästi toteutettua niin video-kuin stillipuoli. Kommunikaatio Hallan kanssa oli nopeaa ja sujuvaa, ja leikkausvaihe jälkituotantoineen sujui hallitusti, vaikka pöydällä oli samaan aikaan kuusi videota."

- Drum / Yhteistyökumppani

Rinki / Halla Tuotanto

"Hallan tekemisen vahvuus on kahdessa asiassa: sujuva, mutkaton ja läpinäkyvä projektinjohto yhdistettynä oivaltavaan taiteelliseen osaamiseen ja näkemykseen. Hallalta puuttuu sen sijaan jääräpäinen tahto pitää liiaksi kiinni taiteellisista ideoista, toisin sanoen Halla oivaltaa sen, että asiakasprojekteissa joskus on toimivinta taipua asiakkaalle optimaaliseen ratkaisuun vaikkei se olisi aina taiteellisesti se ihanin. Tämä on asiakasprojektien teossa näin yhteiskumppanin vinkkelistä ensiarvoisen tärkeää ja superarvostettavaa. Eli pitäkää tästä kiinni, se on lähes uniikkia video- ja äänituotantojen sektorilla. Olen suositellut teitä aiemmin näistä syistä ja aion tehdä sen myös jatkossa."

- Drum / Yhteistyökumppani

tekijät

Konsepti: Viestintätoimisto Drum

Käsikirjoitus: Viestintätoimisto Drum

Ohjaus: Toni Kinnunen

Kuvaus: Joni Helminen

Still-kuvat: Ville Hörkkö

Valaisija: Ossi Kallio

Tekninen assistentti: Elis Lindfors

Leikkaus ja värimäärittely: Joni Helminen

Grafiikat: Ville Hörkkö

Äänityö: Kristian Vieri

Vastaava tuottaja: Joonas Inkilä

Puvustaja: Noora Makkonen

Maskeeraja: Susanna Holm

Spiikkeri: Riitta Havukainen

IMG_7518-2.jpg
IMG_7541-2.jpg
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: 
etunimi@hallatuotanto.fi
  • Facebook
  • Vimeo
  • Instagram
  • LinkedIn
Halla Tuotanto Oy
Kiviaidankatu 2 C, 5 krs.
00210 HELSINKI
© 2020